Hoppa direkt till innehåll

Halloween 2023

Välkommen till årets Halloweenfest på Tekoppen den 28:e oktober! Detta har blivit en rolig tradition som återkommer varje år.

Tider

För er som har barn med er så är dörrarna öppna från kl 17, men det är barnfritt efter klockan 20. Det är inte säkert att det är någon aktivitet för barnen direkt, men det kan vara en skoj grej att hänga med, klä ut sig och bli fotograferad.
Efter klockan 20 så är det enbart en vuxenfest, ni tar med egen alkohol så bjuder vi på snacks och festtillbehör. Det finns en party cooler där man kan hålla dryck kyld under festen.

Kläder

Man måste inte klä ut sig men i regel känner man sig nog rätt så utanför om man inte gör det. Men det måste inte vara något avancerat, det är alltid skoj att se vad ni hittar på!
Här är vinnarna i tidigare års fester

Sovplats

Om ni vill sova kvar så kommer ni behöva ta med er sängkläder och eventuellt uppblåsbar madrass lite beroende på hur många andra som ska vara kvar! Ange i anmälningen om ni vill sova kvar

Foto

Alla deltagare kan få bli fotograferade nere i vår "studio" för härliga bilder när ni är uppklädda, bilder som sedermera syns i galleriet här på sidan.