Hoppa direkt till innehåll
banner

Tekoppsfestivalen 2024

26-28 Juli 2024!
Tekoppsfestivalen är en hemma-festival som vi anordnar varje sommar. Det har kommit att bli en populär årlig tillställning med musik i form av ”live” spelningar, camping, lekar och bad. Vi har öppen inbjudan till alla våra vänner, och vänners vänner, med kriteriet att man anmäler sig på denna sida. På så vis kan vi hålla koll på antalet gäster som stannar över dagen kontra natten. Här är lite information om tillställningen

Inträde

För att delta på festivalen så tar vi en mer eller mindre symbolisk summa av 150 kr per person. Detta kostar ju oss en del att anordna, samtidigt så hjälper en inträdesavgift litegrann. Vi vill ju inte att det ska bli en avskräckande summa heller så klart. Inträdesavgiften swishas efter du anmält dig så blir du grön i listan!

Camping

Vi blir sponsrade av High on Life Vandring med ett stort 15-mannatält som man kan sova i. Det finns utöver det utrymme för egna tält på festivalområdet, men då får ni säga till så vi kan avgöra om det finns plats kvar. Detta kallas "Terräng camping"
Vill man inte sova i tält så kan man sova inomhus i vad vi kallar "Meskoppen camping". Det finns ett gästrum med två sängar, men annars både soffor och golv att lägga uppblåsbara madrasser på. Ta med egna sängkläder om du ska sova på Meskoppen Camping!

Lineup

Varje år så är det en ny lineup med artister som "ställer upp" på Tekoppsfestivalen. Det vill säga att vi hittar live spelningar på nätet. Spelningarna bestäms tillsammans med våra gäster, genom att interagera med omröstningen för vilka band man vill se. Det är i regel en timme långa spelningar på Lipton Stage där det spelas långt in på natten

Festivalhäng

Som festivaldeltagare så är det få regler som gäller. Ta med en brassestol att sitta i och det du vill dricka. Det brukar bli en ring mitt på festivalytan där folk sitter och hänger och har det allmänt trevligt! Givetvis så gäller det att man är trevlig och har roligt.

Bad

I Vattenkoppen är bad tillgängligt dygnet runt under festivalen, så ta med badkläder och handduk!

Dricka

Vad är en festival utan dricka? Man tar med sin egen alkohol och det finns en avsedd plats för nedkylning av alkohol.
Det finns dessutom en partycooler avsedd som ”communitybox” - vill man ha tillgång till denna köper man med sig ett sexpack öl eller cider att lägga i communityboxen. Därefter får man ta vilken burk man vill!
Det förekommer dryckesspel som "Roll for drink" där man skapar slumpmässiga drinkar med tärningsslag. Vi har också ölpingis bord, ölbong slang och en uppsjö av dryckeslekar som kan stilla behovet hos den törstigaste.